Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η GNA-Agroscience είναι μία δυναμική επιχείρηση με έδρα το Νεοχώρι Οινιαδών (Αντωνίου Αλετρά 21 & Μιλτιάδη Μαλακάση) του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Πρόκειται για τη μετεξέλιξη της επιχείρησης Εμπορίας Ανταλλακτικών και Γεωργικών εφοδίων που είχε ιδρυθεί το 2006 ως ατομική επιχείρηση από τον Ντάκουλα Αθανάσιο.

Έχοντας καλύψει ήδη μία ευρεία γκάμα Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, Προϊόντων ΘρέψηςΣυγχρόνων Συστημάτων Άρδευσης, Γεωργικών Εξαρτημάτων και Ανταλλακτικών το 2017 διαγιγνώσκοντας τις αυξημένες ανάγκες των παραγωγών για επιστημονική υποστήριξη των καλλιεργειών τους, και την ανάγκη σχεδιασμού και ελέγχου των γεωργικών τους επιχειρήσεων, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου διαρθρωτικού προγράμματος σε όλες τις βαθμίδες των τμημάτων της, το οποίο έχει ονομάσει Πρόγραμμα Δωρεάν Επίβλεψης Αγροτεμαχίων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους γεωπόνους και υπηρεσίες, προσφέροντας στους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας ένα παραγωγικό μοντέλο μέσα από το οποίο διασφαλίζεται ποιοτικά η αύξηση των εισοδημάτων τους.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν παγκοσμίως το 2020 λόγο της πανδημίας του COVID-19, το κλείσιμο καταστημάτων, ο αναγκαίος περιορισμός διαπροσωπικών επαφών αλλά και ανάγκη συνέχισης της επαφής μας με τον παραγωγικό κλάδο, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός ενημερωτικού site το οποίο φιλοδοξούμε να γίνει το στέκι των αγροτών στο διαδίκτυο προσφέροντας εκπαίδευση μέσα από την αρθογραφία που ανεβάζουμε, ενημέρωση της επικαιρότητας μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό μας παρουσιάζοντας τα πιο πρόσφατα νέα των κυριότερων ειδησεογραφικών site του αγροτικού τομέα και όχι μόνο, πληθώρα συνδέσμων και link με τα πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα εφημερίδων, πρόγνωση καιρικών φαινομένων, Συνδέσμους με υπηρεσίες υπουργείων, ελληνικών, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων οργανισμών και ινστιτούτων κ.α.

Μέσα από το site αυτό έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αρχικά μέρος των προϊόντων μας δημιουργώντας ένα Ηλεκτρονικό Γεωπονικό Κατάστημα (eshop) το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς και  θα περιλαμβάνει λύσεις για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον επαγγελματία αλλά και τον ερασιτέχνη παραγωγό. Προσπαθώντας να χτίσουμε τις συνεργασίες μας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δίνεται η δυνατότητα σε συνεργατικά σχήματα, ζητήσουν βελτιωμένη οικονομική προσφορά για κάποια παραγγελία.

Συνεργάτες

Η εταιρεία αναβαθμίζοντας τη θέση της στο χώρο των Γεωργικών Εφοδίων έχει συνάψει εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η BASF, BAYERFMC, S.I.S., SYNGENTA, UPL, COMPO, Timac Agro, ΕΛΑΝΚΟ κ.α. μεγάλες ελληνικές εταιρίες πολυεθνικού χαρακτήρα όπως η ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ, FASO-plast, ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Palaplast, AGROLOGY, Technoplastik κ.α. καθώς και σημαντικές εισαγωγικές εταιρίες όπως η ΓΕΩ.ΛΙ.Χ., ΑΛΦΑ, AXIVEN κ.α. ενώ στο τομέα της έρευνας και καινοτόμων τεχνολογιών συνεργάζεται με αρμόδιους ελληνικούς φορείς όπως το Περιφερειακό κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Αχαΐας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, Ινστιτούτο Εδαφολογίας Πανεπιστημίου Πατρών.

Προϊόντα

Στο γεωπονικό μας κατάστημα  θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να έχετε έναν όμορφο κήπο, γεωργικά εφόδια για το κτήμα σας, καθώς και μεγάλη γκάμα αρδευτικών και μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόρους, φυτά, προϊόντα δημόσιας υγείας, φάρμακα για κατσαρίδες, απωθητικά προϊόντα για περιστέρια και φίδια. Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε εργαλεία κήπου, είδη προστασίας εργαζομένων, φυτοχώματα, τροφές για σκύλους, παγίδες εντόμων, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, λάστιχα ποτίσματος και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε πολλές γεωπονικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούμε μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων άρδευσης σε μεγάλες καλλιέργειες ή και κήπους.

Σημαντική παροχή γίνεται μέσα από το Πρόγραμμα Δωρεάν Επίβλεψης Αγροτεμαχίων, όπου προσφέρουμε στους αγρότες εξειδικευμένες συμβουλές μέσα από εξειδικευμένους για την καλλιέργειά τους γεωπόνους, σε συνδυασμό με άλλες σημαντικότατες για το πρόγραμμα υπηρεσίες.

Επίσης αναλαμβάνουμε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, ανάλυση εδάφους, φύλλων, ιστών & νερού άρδευσης, καθώς και παροχή γεωπονικών συμβουλών.

Στόχοι

Κατανοώντας τις ανάγκες των γεωργών αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος διεθνώς, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τις επιταγές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής γεωργίας για ένα πιο φιλικό και καθαρό περιβάλλον, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες μας και το περιβάλλον, εξασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, προσβλέποντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Επενδύουμε στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας σεβόμενοι τις δεσμεύσεις μας, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη. Στοχεύουμε στην προώθηση της Βιολογικής Γεωργίας με εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις, μέσα από αναπτυξιακούς σχεδιασμούς και προγράμματα.

Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες, το μικροκλίμα και τα προβλήματα της κάθε περιοχής, τις δυσκολίες της ελληνικής αγοράς, προσαρμοζόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις της, διασφαλίζοντας την συνεχή ανοδική πορεία μας σε ένα οικονομικό περιβάλλον πιο δύσκολο από ποτέ. Στηρίζουμε την ανάπτυξή νέων ήπιων καλλιεργητικών τεχνικών και την προώθηση βιολογικών φυτοπροστατευτικών προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, επιτυγχάνουμε τις καλύτερες αποδόσεις στις επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές καλλιέργειες των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο Νο1 παράγοντας ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα της Αιτωλοακαρνανίας και το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό κάθε μέλους του παραγωγικού τομέα  αναζητώντας εξειδικευμένες και αξιόπιστες λύσεις συνεργασίας, συμπαρασύροντας ολόκληρο τον κλάδο σε ένα νέο επαγγελματικό, οικολογικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης των καλλιεργειών του.