Αγροτικά Site

Το περιοδικό ΦρουτοΝέα εκδίδεται ανελλιπώς κάθε μήνα από το 1999 και αποτελεί την πιο έγκυρη ενημέρωση στον τομέα των φρέσκων φρουτολαχανικών. Με αιχμηρή δημοσιογραφική παρέμβαση και αναλαμβάνοντας πολλές φορές πρωτοβουλίες για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του χώρου, κατόρθωσε σε αυτά τα 20 χρόνια της έκδοσης του, να γίνει το πιο δημοφιλές κλαδικό περιοδικό.  Kάθε δύο χρόνια εκδίδεται ο ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ο οποίος περιλαμβάνει τα στοιχεία όλων των ομάδων παραγωγών, των συσκευαστηρίων, των χονδρεμπορικών επιχειρήσεων, των σημείων λιανικής πώλησης, καθώς και τους φορείς πιστοποίησης. Ο οδηγός αυτός αποστέλλεται δωρεάν στους συνδρομητές. Tο www.e-fruitdata.com επίσης αποτελεί μια μοντέρνα εφαρμογή αποστολής newsletters σε μια μεγάλη βάση επαγγελματιών του χώρου των φρουτολαχανικών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης σε αλυσίδες Σ/Μ και σε συναφείς κλάδους. Στη σελίδα θα βρείτε καταγεγραμένες απόψεις, ρεπορτάζ, νέα για την πορεία των προϊόντων, νέα από τη διεθνή αγορά, την επιχειρηματικότητα του χώρου καθώς και πλήθος ενημερώσεων όπως οι τιμές των προϊόντων, η νομοθεσία, στατιστικά κ.α.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2011, με σκοπό την παροχή εύκολης, έγκυρης και γρήγορης τεχνικής πληροφόρησης για όλα όσα χρειάζεται ο αγρότης, ο γεωπόνος και το κατάστημα Γεωργικών εφοδίων. Εκτός του FarmaBLOG στο οποίο παρέχονται πληροφορίες και άρθρα για τις καλλιέργειες, στη Βάση δεδομένων (FarmaBase), μπορείς να βρεις όλα τα φυτοφάρμακα, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, βιοπαράγοντες με δυνατότητα σύγκρισης, υπολογισμού δόσεων, τοξικότητες, υπολειμματικότητας και όλες τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις. Στην ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη (FarmaLearn) βρίσκεις κείμενα φυτοπροστασίας, θρέψης/λίπανσης, ψηφιακές φωτογραφίες και οδηγίες εγκατάστασης και διαχείρισης καλλιεργειών βήμα-βήμα. Παρέχει επίσης ένα σύνολο εργαλείων (FarmaTools) για την σωστή διάγνωση εχθρών/ασθενειών, ζιζανίων, προγραμματισμού λίπανσης και προγραμματισμού φυτοπροστασίας

Το agronewsbomb.gr είναι ένα δημοσιογραφικό newsportal με εξειδίκευση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και στις επιχειρήσεις. Παρέχει ταχύτατη και πάνω απ’ όλα έγκυρη ενημέρωση στους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής και της επιχειρηματικότητας. Στηρίζεται στην πολύχρονη γνώση και την εμπειρία γύρω από τα αγροτικά θέματα και τον τρόπο παραγωγής πλούτου στην ύπαιθρο.
Αγροτικά νέα, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αγροτική ατζέντα και διάφορες ειδήσεις από την πλατφόρμα AgroCapital.gr
Η εταιρεία ΑγροΤύπος ΑΕ είναι ο ελληνικός εκδοτικός οίκος που ασχολείται αποκλειστικά με τις αγροτικές εκδόσεις. Σκοπός του να φέρει την επιστήμη πιο κοντά στην πράξη, με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων όσων ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τη γεωργία και κτηνοτροφία. Στη σελίδα θα βρείτε νέα για καλλιέργειες, εκτροφές, παραγωγή και μεταποίηση, εκδηλώσεις, αγγελίες κ.α.  
H Green Box Εκδοτική αποτελεί σήμερα τον σημαντικότερο φορέα ενημέρωσης στο χώρο της αγροτικής οικονομίας, με πλούσια συνεισφορά ποιοτικών εκδόσεων όπως είναι η εβδομαδιαία πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα αγορών και οικονομίας της υπαίθρου Agrenda , το ευρωπαϊκό μηνιαίο περιοδικό ειδικό σε θέματα αγροτικής τεχνολογίας, εξοπλισμού και αγροτικής ανάπτυξης Profi, το μηνιαίο περιοδικό για την αγροτική επιχειρηματικότητα και τα τρόφιμα Αγρόκτημα και η διαδικτυακή ηλεκτρονική πύλη AgroNews.
Η Ύπαιθρος Χώρα είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας για τον αγροδιατροφικό τομέα. Όλες οι ειδήσεις για την παραγωγική αλυσίδα, την αγορά και τις επιχειρήσεις, την αγροτική τεχνολογία, τις εισροές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, της πληρωμές και τα προγράμματα. Ειδήσεις από τις Περιφέρειες , την Ευρώπη και τον κόσμο. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας του αγροδιατροφικού χώρου βρίσκονται συγκεντρωμένα εδώ.
Το olivenews.gr είναι μια ιστοσελίδα με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επισκέπτη για οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο του ελαιόλαδου αλλα και του ευρύτερου αγροτικού τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Υπεύθυνος και διαχειριστής του είναι ο κ. Βασίλης Ζαμπούνης, γεωργοοικονομολόγος, που από το 1980 εργάζεται αποκλειστικά στον ελαιοκομικό τομέα και επι 23 χρόνια είναι ο εκδότης του συνδρομητικού περιοδικού “Ελιά και Ελαιόλαδο“.
Η Agravia είναι ένα ενημερωτικό portal για την σύγχρονη αγροτική ενημέρωση, όπως και για θέματα της καθημερινότητας.
Dikaiologitika News, Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Γιατί η επικαιρότητα έχει πραγματικές ειδήσεις και χρήσιμα νέα – Ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο.

Εταιρεία ΜΜΕ/δημοσιογραφικής κάλυψης · Ιστότοπος ειδήσεων/ΜΜΕ
Το agrotes.eu είναι ένα ενημερωτικό portal που από τον Σεπτέμβριο του 2014 παρέχει 24ωρη ενημέρωση σε γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αλιείς και όλους τους αγρότες. Παρέχει συμβουλές για καλλιέργειες, ασθένειες φυτών και ζώων από ειδικούς επιστήμονες.
Το Agro24 είναι ένα δημοσιογραφικό portal για τον αγροτικό τομέα, με νέα για την επικαιρότητα, τα προϊόντα, τις καλλιέργειες, την αγορά, συμβουλές και ενημερώσεις για θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.
Η AgroPublic.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει έμπιστη , αξιόπιστη και συνεχή ενημέρωση για τα τοπικά αγροτικά νέα και όχι μόνο . Αγροτικά Νέα Πελοποννήσου – Λακωνία – Αρκαδία – Μεσσηνία / Τα πάντα για τον αγρότη!